Muzika
84

Počela prodaja ulaznica za koncerte Massima Savića u Sarajevu i Tuzli

Klix.ba
Massimo (Foto: Mario Krištofić)
Massimo (Foto: Mario Krištofić)
Danas je počela prodaja ulaznica za koncert regionalne zvijezde Massima Savića u Sarajevu, u dvorani Mirza Delibašić, 26. aprila i koncert u Tuzli, u dvorani Mejdan, 27. aprila.

Koncerti jednog od najpoznatijih pjevača naših prostora najavljuju izlazak njegovog novog studijskog albuma, a u sklopu predstojeće turneje održat će ih samo u tri grada u Bosni i Hercegovini. Nakon Sarajeva i Tuzle, treći koncert bit će održan 10. juna u Banjoj Luci, na Tvrđavi Kastel.

Ovoga puta, na koncertima u Sarajevu i Tuzli, Massimo se svojoj publici neće predstaviti u manjim i intimnijim prostorima, nego u velikim dvoranama, pa će njegovu besprijekornu vokalnu izvedbu pratiti i raskošna produkcija i bogat scenski nastup.

Turneju producira Tomislav Kašljević, koji je posljednjih godina producirao sve Massimone turneje u Bosni i Hercegovini.

Ulaznice za koncerte u Sarajevu i Tuzli svi fanovi mogu kupiti u dvije cjenovne kategorije – 15 KM za tribine i 20 KM za parter.

Prodajna mjesta za Sarajevo: plato Skenderije, blagajna BKC-a i sistem Kupikartu.ba, dok su prodajna mjesta za Tuzlu: blagajna dvorane, Kupikartu.ba, CD shop Sejo i Vili.