{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Plavi orkestar i Dragana Mirković snimili spot

15.5.2012. u 15:51
0
50
Plavi orkestar i Dragana Mirković snimili spot
0
Apokaliptične scene budućnosti sa snimanja videospota za pjesmu "Ti misliš da je meni lako" sa novog albuma Plavog Orkestra, u kojem se kao gošća pojavljuje Dragana Mirković, predstavljaju viziju u kojoj i u najtežim trenucima muzika ostaje svijetla tačka iz koje se ponovo razvija bolji svijet.
Spot je snimljen u videoprodukciji DM-sat, snimljen je RED kamerom a u njemu su učestvovali plesači, bikeri i mnogobrojni statisti.

Akteri ovog muzičkog videa kažu da dugo nisu tako uživali u snimanju, na setu je vladala vedra atmosfera koju su uspjela prenijeti i na sam video.
Loša i Dragana su otkrili i novu strast, te su se na snimanju u nekoliko navrata takmičili u više disciplina vožnje motorima.

Poznanstvo Dragane Mirković i članova Plavog Orkestra datira još iz 1985. godine, kada su predstavljali najmlađe zvijezde na muzičkom nebu bivše Jugoslavije. Postoje čak i zajedničke fotografije iz tog vremena, koje je pronašla Dragana sređujući svoje stare fotoalbume.

"Pjesma koju ćete uskoro čuti izazvat će sve samo ne ravnodušnost", rekao je u šali Saša Losić. "Ti misliš da je meni lako" je novi single Plavog Orkestra sa istoimenog albuma, koji pod etiketom izdavačke kuće Dallas records početkom juna treba ugledati svjetlo dana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: