Predstavila i spot
16

Pjesmom "Oči boje oceana" Antonija Šola doziva ljeto i tjera kišne oblake

Klix.ba
Atraktivna hrvatska pjevačica Antonija Šola predstavila je pjesmu "Oči boje oceana" za koju je snimila i spot. Ovom pjesmom koja doziva ljeto i tjera kišne oblake, Antonija je na svoj način opjevala vječitu borbu između sreće i tuge, tame i svjetla, jeseni i ljeta.

Antonija priprema ljetnu sezonu za koncerte i nastupe, a ova pjesma novitet je na njenom repertoaru. Tekst pjesme napisala je Antonija, a produkcija Svena Gleđe ovaj put donosi moderan zvuk koji osvaja na prvo slušanje.

Foto: Božidar Banov
Foto: Božidar Banov

Spot je sniman na više lokacija na Jadranu i zaljevu Boka kotorska u Crnoj Gori. Morske scene su snimane i u marini Veljko Barbieri u Slanom te duž Jadrana, dok su scene plovidbe na luksuznom gliseru Terranautike snimane u okolini Dubrovnika i otoka Šipana. Režiju spota potpisuje Igor Vignjević.

Povodom izlaska pjesme Antonija će za ljeto lansirati unisex parfem "Ocean". Osim ove pjesme pripremila još nekoliko pjesama koje planira objaviti već ovog ljeta i jeseni koje će objediniti na novom studijskom albumu u izdanju Croatia Recordsa. Na albumu će se naći pjesme koje je objavljivala u posljednje četiri godine poput "Samo u parfemu", "Tvoja" , "Dok slušam radio", "Bitango moja".. A do tada, ovog ljeta Antonija nam pjeva o tajanstvenim očima boje oceana.