Lijep gest
117

Pink prekinula koncert kako bi zagrlila obožavateljku koja je ostala bez majke

Klix.ba
Nakon što je odgodila nekoliko nastupa u sklopu turnije Beautiful Trauma u Australiji, popularna američka pjevačica se vratila na scenu. Na jednom od koncerata je napravila pauzu kako bi utješila jednu obožavateljku.

Pink je prethodno odgodila koncerte zbog dehidriranosti i stomačnog virusa, ali se ubrzo vratila svojim nastupima te svojim fanovima priređuje zabavu koju će teško zaboraviti. Međutim, tokom koncerta u Brisbaneu Pink je prekinula nastup nakon što je vidjela postere koje je napravila 14-godišnja Leah Murphy.

Leah je trebala na koncert doći s majkom Debbie, koja je nažalost preminula. Stoga je djevočica došla na koncert s tetkom Katrinom Donkin, koja joj je pomogla da napravi postere. Na jednom posteru je bila fotografije Leah i njene majke, a na drugom je pisalo: "Zdravo, moje ime je Leah. Imam 14 godina i ostala sam bez svoje lijepe majke. Želim zagrljaj...molim te".

Leah, Katrina i fanovi koji su bili blizu njih su mahali posterima kako bi privukli pažnju popularne pjevačice, a kada je to vidjela Pink, prekinula je nastup i došla do Leah. Fanovi su omogućili Pink da dođe do djevojčice kako bi je zagrlila.

"Leah je velika obožavateljka Pink, kao što je bila i njena majka. Lijepo je što je Pink izdvojila vrijeme kako bi je zagrlila. Nisam dugo vidjela njen osmijeh", izjavila je Katrina za australsku novinsku agenciju ABC.