{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Petar Grašo kao starac u emotivnom spotu za pjesmu "Uvik isti"

18.8.2014. u 19:11
0
6
Petar Grašo kao starac u emotivnom spotu za pjesmu "Uvik isti"
0
Splitski muzičar Petar Grašo predstavlja emotivan videospot za pjesmu "Uvik isti" kojim prikazuje kraj života tipičnog Dalmatinca koji je ostao vjeran porodici, sebi ali i svojim navikama i porocima.
Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.

"Želja mi je bila da se na jedan simpatičan način opiše esenca dalmatinskog života, postulata i načina kako se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja, a pogotovo ne na gore!", izjavio je Grašo i dodao: "Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mlad i na kraju umire sretan okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu gdje mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne".

Spot je sniman u stanu bake i pokojnog djeda Petra Graše. Za muzičara je samo snimanje bilo vrlo emotivno jer ga je vratilo u djetinjstvo, a spot se snimao više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom. Snimljen je u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija, dok je za vrhunsku šminku bila zadužena Dolores Žanko.

Autor muzike za hit "Uvik isti" je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš. Pjesma je prvi put predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: