Muzika
32

Petak u znaku devedesetih uz još jedan Mucha Lucha party

Klix.ba
Mucha Lucha organizuje još jedan party posvećen muzici devedesetih koji će biti održan u petak, 20. novembra na lokaciji caffe bara Hag.

"I ovog petka vas iznova vodimo nazad u vrijeme hitova devedesetih sa pažljivo odabranom selekcijom 90's hiphop, rnb, dance muzike - i to na tri floora. Ove devedesete će biti bolje od svakih prethodnih jer smo se potrudili da prostor bude osvjetljen što šarenije, a zvuk pojačan. Sve će biti u znaku dobrog diska i plesa", poručuju organizatori i dodaju kako je treći floor novitet devedesetih, te kako će to biti "mjesto sa modernom muzikom iz novog vremena."

Party počinje u 20:00h i traje sve do 04:00h. Ulaz je slobodan od 20 do 21 sat, a nakon toga se naplaćuje 5 KM.

Mucha Lucha priprema i besplatni tradicionalni roštilj, a tu je opet i Mucha Lucha foto kutak, mjesto gdje se svi odjeveni u stilu devedesetih mogu takmičiti u nagradnoj igri i osvojiti glavnu novčanu nagradu u iznosu od 200 KM za najbolji 90's outfit. Njega će odabrati tročlani Mucha Lucha žiri.

I ovog puta za najbolju muziku iz devedesetih će biti zaduženi DJ Bonjasky, Mr. Mehikano, DJ Pickpocket i DJ Camino Da Sensei, te iznenađenje večeri, a publiku očekuju najbolji rap, hop hop, grunge, disco, metal, house, pop i r'n'b hitovi koji su obilježili devedesete godine.