Muzika
0

Party sedmica u Bosni i Hercegovini

Sarajevo-x.com
U srijedu i četvrtak cijela Bosna i Hercegovina će biti u ritmu elektronske muzike. Uoči nastupa najboljeg DJ-a na svijetu, Tiesta, Heineken karavan kreće u obilazak bh. gradova i sa sobom nosi vrijedne poklone.

U srijedu 13. maja partyji će biti održani u klubu "Fiera" u Kaknju i klubu "Makao" u Bihaću. Četvrtak je rezervisan za sarajevsku "Haciendu" i "Boeme", zeničku pivnicu "Gatto", banjalučki "Mistique" i tuzlanski "Underground".

Heineken karavan će sa sobom donijeti i vrijedne nagrade. U svakom od navedenih klubova bit će organizovana nagradna igra na kojoj će se dijeliti karte za sarajevski nastup DJ Tiesta. Fond nagrada koje će biti podijeljene iznosit će više od 5.000 konvertibilnih maraka.

Podsjećamo, Sarajevo će 15. maja ugostiti najveću zvijezdu svjetske elektronske muzičke scene. Holandski superstar DJ Tiësto, prvi DJ koji je ikada nastupio na Olimpijskim igrama, te čovjek koji je čak tri godine zaredom proglašavan najboljim DJ-em na svijetu po izboru magazina DJ Mag, svirat će u petak u dvorani "Mirza Delibašić", KSC Skenderija.

Ulaznice za ovaj jedinstveni muzički spektakl mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Sarajevo: Plato KSC Skenderija, Ferhadija (preko puta Tržnice), Centrotrans - Ferhadija 16, ART-E Travel - Skenderija 28, te Club Hacienda & Baghdad Cafe

Tuzla: Putnik - Hotel Tuzla, Putnik - Đorđa Mihajlovića bb

Zenica: Centrotrans - Mehmedalije Tarabara bb

Banja Luka: MG Travel - Bana Lazarevića bb

Mostar: Autoprevoz - Autobuska stanica Mostar