Muzika
0

Party "Oscilator predstavlja: Miss House Wife" 12.05. u klubu Bock

Sarajevo-x.com
Sarajevo-x.com i Oscilator vam poklanjaju pet ulaznica za party "Oscilator predstavlja: Miss House Wife" koji æe se desiti u klubu Bock u petak 12. maja.

Sve što trebate uraditi da bi ste učestvovali u nagradnoj igri jeste da pošaljete e-mail sa vašim imenom i prezimenom na adresu [email protected].

Imena dobitnika će biti objavljena na portalu Sarajevo-x.com 10.05.2006.

Oscilator predstavlja: Miss House Wife

Line Up: Miss House Wife (Slovenia), Dj Box (BiH) Oscilator Dj`s: Greg Punkov, D Liner

U mjesecu maju Oscilator nastavlja sa predstavljanjima interesantnih Dj-eva/producenata iz bivše nam zajednièke države.

Ovaj put radi se o slovenaèkoj Dj-ani Miss House Wife koju smatraju jednom od najboljih na tamnošnjoj sceni. Kako kaže njena misija je promocija zdrave elektronske kulture, a zvuk koji pušta može se definisati kao electro, electro house, new school, electropop i disco house, i jako je dinamičan i plesan.

Miss House Wife se Dj-ingom počela baviti ljeta 1998. godine i nastupala je kako u manjim tako i u većim klubovima kao što su Ambasada Gavioli, SubSub, Cream Club, Bellevue, Teater, Casablanca, Heaven...

Kaže da njeni planovi za budućnost uključuju što više Dj-inga i produkcije.

Ovom dešavanju koje će se desiti u petak (12. maja) u sarajevskom klubu BOCK, svojim electro, italo, disco, i electro house setovima, doprinijeti će i Dj Box, te domaćini D Liner i Greg Punkov.

Ulaz-Konzumacija iznosi 7 KM.

www.oscilator.net