Muzika
33

Partibrejkersi 15. novembra u Banjoj Luci

Piše: M. R.
Rock grupa Partibrejkers nastupit će 15. novembra u banjalučkom klubu Tamaris, sa početkom u 21 sat. Tom prilikom promovisat će svoj novi album "Sirotinjsko carstvo".

PR koncerta Karolina Karalić istakla je da je povod njihovog dolaska promocija novog albuma, te da publiku očekuje dobra zabava uz rok zvuke.

"Bit će ovo jedno iznenanađenje za sve ljubitelje čvrstog rok zvuka. Nakon godinu dana u Banjoj Luci će opet nastupiti sjajni Partibrejkersi, ovaj put u klubu Tamaris. Oni dolaze povodom promocije novog albuma originalnog naziva 'Sirotinjsko carstvo'. Bit će to kvalitetna večer", rekla je Karalić za Klix.ba

Svi prisutni imat će priliku da još jednom uživaju u pravim zvucima rock and rolla, već dobro poznate grupe koja postoji od avgusta 1982. godine. Prvi nastup imali su 4. oktobra 1982. u "Dadovu" kao predgrupa sastavu The Fifties. Tokom sljedeće godine svirali su sve intenzivnije, a svoju popularnost zadržali su sve do danas.

Cijena ulaznice košta 6 KM, na dan koncerta 8 KM, a dostupne su i set karte 3+1 gratis po cijeni od 20 KM. Prodajna mjesta za kupovinu karata su klub Tamaris, Caffe bar Šestica i Peckham Pub.