Muzika
28

Parni valjak u Sarajevu: Od sutra u prodaji ulaznice za FanPit zonu

Klix.ba
Reklamna kampanja za koncert Parnog valjka ulazi u svoj finiš. Kao što je obećano, sutra će u prodaju biti puštene ulaznice za FanPit zonu.

Reklamna kampanja za koncert Parnog valjka ulazi u svoj finiš. Kao što je obećano, sutra će u porodaju biti puštene ulaznice za FanPit zonu.

Pogodnost kupovine ulaznica ogleda se u dobijanju posebno dizajnirane majice sa logom grupe Parni Valjak. Majica neće služiti samo za raspoznavanje fanova u FanPit zoni, nego i poruka svim posjetiocima da je organizator zajedno sa upravom dvorane "Juan Antonio Samaranch" obezbjedio takvo grijanje da će za boravak na koncertu biti dovoljna obična majica.

Također, svi kupci VIP ulaznica imat će obezbjeđen parking pokazom spomenute ulaznice.

Ulaz u dvoranu će biti otvoren od 17:30 sati, a u 20 sati će početi program koncerta koji će se pamtiti ne samo po muzičkom ugođaju, jer će se koristiti posljednje generacije produkcijske tehnike, već i po vizuelnom događaju zbog specijalnih efekata koji do sada nisu viđeni.

Zasad je prodato 2/3 kapaciteta dvorane "Juan Antonio Samarach", a preostale ulaznice mogu se kupiti preko portala www.kupikartu.ba, na blagajni BKC-a, na platou Skenderija i prodajnom mjestu u ulici Ferhadija.

Koncert je zakazan za 12. decembar 2015.