Muzika
0

Papaya Day&Night Vol.3 Moto Music Promo Tour

Sarajevo-x.com
Hacienda sprema ludu noć i promociju projekta "Papaya Day&Night Vol.3 Moto Music Promo Tour". Riječ je o Haciendinom plesnom Hitu Mjeseca kada će vas svojim miksom i vibeom zabavljati hrvatski dj i producent E-Base u lijepom društvu zavodljivih hostesa i atraktivnih plesačica.

U ovoj noći moći ćete dobiti promotivne cd-e, majice, i druge poklončiće ljudi iz Papaye.

Po uzoru na svjetske trendove izdavanja muzičkih kompilacija nastalih saradnjom popularnih klupskih okupljališta s renomiranim muzičarima i producentima, napokon je i u Hrvatskoj došlo do realizacije ideje o povezivanju jednog od najjačih hrvatskih klupskih brandova – 'Papaya' s vrhunskom muzičkom kompilacijom.

Kako je bit u spajanju atraktivnih klubova iznimne posjećenosti i muzike koncipirane prema najvišim standardima svjetske muzičke scene, sasvim je očekivano došlo do saradnje Exotic bara Papaya i Urbanog zvuka, izdavača pod producentskom palicom višestruko nagrađivanih muzičara. Ovakva kompilacija predstavlja višu razinu turističke ponude koju zatičemo na svjetski poznatim turističkim lokacijama, pa je stoga izuzetno dragocjena ideja ovog projekta koja se prvenstevno odnosi na afirmaciju hrvatske klupske muzičke scene, ali i saradnju s najpoznatijim svjetskim producentima.

Exotic bar Papaya smješten je na plaži Zrće (Novalja), na otoku Pagu u Hrvatskoj i već je godinama sinonim za odličnu zabavu i provod.

www.papaya.com.hr www.haciendasarajevo.com