Ulaznice za ekipu
37

Paket ulaznica za 7. haloo Sarajevo Beer Festival: Kupiš tri, dobiješ četiri

Klix.ba
Ponovno dobre vijesti za ljubitelje dobre muzike i piva. Nakon rasprodatih early bird ulaznica za 7. haloo Sarajevo Beer Festival organizatori su pripremili jedinstvenu ponudu za posjetitelje koji se spremaju za trodnevni muzički spektakl od 21. do 23. juna.

Od srijede 25. aprila do 15. maja možete kupiti posebne grupne ulaznice "Paket za ekipu - plati 3 uzmi 4". Svi koji kupe tri jednodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM dobit će četvrtu na poklon.

Na 7. haloo Sarajevo Beer Festivalu, najvećem festivalu dobre muzike i piva u BiH, ove godine nastupit će devet bendova: 21. 06. Bombaj štampa, Letu štuke i Kultur Shock 22. 06. Crvena jabuka, Elemental i Faithless /dj set, 23. 06. Obojeni program, Hladno pivo i TBF.

Ulaznice su u prodaji na KupiKartu.ba, svim prodajnim mjestima KupiKartu.ba te Bosanskom kulturnom centru Sarajevo po cijenama 10 KM jednodnevna, a 25 KM trodnevna karta.

U saradnji sa MUP KS, Festival će kao i prethodnih godina provoditi društveno odgovornu kampanju "Ako si pio , ne vozi", čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih, o rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

After party je kao i prethodnih godina u Clubu Underground.