{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ovog vikenda Mercatorova ljetna KARAVANA

Klix.ba
14.8.2003. u 16:04
0
0
Ovog vikenda Mercatorova ljetna KARAVANA
0
Ovog vikenda Mercatorova ljetna KARAVANA
U petak, 15.08.2003 u 18:30 sati ispred Mercator centra Sarajevo počinje program velike Mercatorove ljetne KARAVANE, gdje nastupaju poznate muzičke zvijezde Danijela, Goran Karan, Irina i VI, Erato - uz bogati zabavni program i voditelja Faruka Čaluka
U petak, 15.08.2003 u 18:30 sati ispred Mercator centra Sarajevo počinje program velike Mercatorove ljetne KARAVANE, koja se nastavlja i u subotu, 16.08.2003. od 10:00 sati.

Dvodnevna Mercatorova ljetna KARAVANA obiluje zabavom, promocijama, degustacijama, nagradama i dobrom muzikom. Program Mercatorove ljetne KARAVANE pripremljen je specijalno za građanstvo kao razonoda u ljetnim danima.

Petak, prvi dan Karavane bit će ispunjen degustacijama, animacijama, plesnim izvedbama i pjesmom, a sigurni smo da će se svi posebno obradovati večernjem koncertu poznate pjevačice Danijele. Program koji smo pripremili za vas sadrži i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada mnogobrojnih sponzora i popularnih proizvoda.

U subotnjem cjelodnevnom programu posebno ističemo nastup popularnog Gorana Karana. Bogati program koji smo pripremili za Vas, uključuje i poznate domaće zvijezde - grupe Erato i Irina i VI. Za dodatno dobru atmosferu postarati će se poznati voditelj Faruk Čaluk.

KARAVANA je Mercatorova energična aktivnost veselja koja spaja ljude i donosi dobru muziku, kreativne aktivnosti i puno osmjeha, a sve to putujući po susjednim zemljama gdje djeluje Mercator. Najsavremeniji tržni centar - Mercator centar Sarajevo, uvijek ide ususret potrebama i željama kupaca i posjetioca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: