{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ove nedjelje Dubioza kolektiv na Art Marketu u Mediacentru

S
Sarajevo-X
14.5.2004. u 18:49
0
0
Ove nedjelje Dubioza kolektiv na Art Marketu u Mediacentru
0
Ove nedjelje Dubioza kolektiv na Art Marketu u Mediacentru
Na majskom Art Marketu, koji će se održati u nedjelju 16. maja 2004. u terminu od 10 do 18 sati u prostoru sarajevskog Mediacentra, u dijelu programa ( 13- 16 sati) će učestvovati i DJ-evi i MC-ji bosanskohercegovačkog banda 'Dubioza Kolektiv', a usput će kupcima Art Marketa ponuditi zanimljive majice i originalne CD-ove ove grupe.
'Dubioza Kolektiv' je rođen u julu 2003 godine kao plod miješanog braka između muzičara iz Zenice i Sarajeva. Već kao mali bend je pokazao interes ka političkom angažmanu kroz muziku, pa je prateći svoje prirodne sklonosti i instinkte uskoro stvorio album sa 11 pjesama koji je nazvao po sebi - 'Dubioza Kolektiv'.

Prvo što je izgovorio sa nepunih 9 mjeseci nije bilo "mama" nego "Fighting With The Wisdom For The Bosnian Kingdom". Roditelji su zadovoljni zdravstvenim stanjem djeteta, ali ih jedino muči kako će ga u budućnosti prihvatiti djeca s kojom bude dolazio u kontakt kroz igru i zabavu, zbog njegove- već u ranoj mladosti izražene- iskrenosti i neobične gladi za istinom.'

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: