Druga proba u Düsseldorfu
0

FOTO+VIDEO / Ovacije u dvorani za Dinu Merlina i Love in Rewind

Sarajevo-x.com
Dino Merlin, predstavnik Bosne i Hercegovine na 56. Takmičenju za pjesmu Evrovizije održao je danas drugu probu na sceni Esprit Arene u Düsseldorfu.

Nakon uspješnog, prvog pojavljivanja pred fanovima okupljenim u Areni u utorak, današnja proba proglašena je još boljom o čemu svjedoče ovacije poslije svakog izvođenja pjesme "Love in rewind“.

Odlične reakcije potvrđene su i od strane novinara okupljenih na konferenciji za medije održanoj odmah po završetku probe.

Bila je ovo prilika za našu ekipu da predstavi svu raskoš svog talenta izvodeći, između ostalog jednu od naših najljepših sevdalinki, "Kraj tanana šadrvana“.

Poslije gromoglasnog aplauza uslijedila su brojna pitanja upućena našem predstavniku na ovogodišnjem Eurosongu, da bi, na insistiranje prisutne publike, konferencija završila izvedbom pjesme "Love in rewind“.

Šesti dan boravka u Düsseldorfu za delegaciju BiH završit će bh evrovizijskom zabavom na kojoj će između ostalih nastupiti predstavnici Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije.

Poslije toga uslijedit će koncert naše zvijezde, Dine Merlina uz pratnju njegovog dugogodišnjeg benda koji je samo za ovu priliku stigao iz Sarajeva.