Muzika
0

Osvojite ulaznice za svirku DJ UMEK-a u Sarajevu

Klix.ba
Klix.ba i Kupikartu.ba poklanjaju 10 ulaznica za koncert DJ UMEK-a koji će se u Sarajevu održati u subotu 18. marta sa početkom u 22:00 sata.

Svirku koju organizuje britanska izdavačka kuća Ministry of Sound i DJ UMEK-ova produkcijska kuća održat će se u MyFaceu na sarajevskom Vilsonovom šetalištu.

"Mnogo smo uzbuđeni jer prvijenac radimo u Sarajevu. Ovo će sigurno biti jedan od najvećih događaja u gradu", naveli su iz izdavačke kuće Ministry od Sound.

Slovenac Uroš Umek poznatiji kao DJ UMEK, je kompozitor i producent dance muzike koji je jedan od pionira DJ-inga s obzirom da je sa radom počeo davne 1993. godine. Mnoga su priznanja kojima se DJ UMEK može pohvaliti, a neka od njih su Beatport Music Awards iz 2010. i EMPO Awards iz 2013.

Ipak, ovaj 40-godišnji stanovnik Ljubljane svoj uspjeh najbolje opravdava velikom popularnošću koje će još jednom pokazati na balkanskoj turneji. Ukoliko želite biti dio dance bajke zakazane za 18. mart, svoje ime i broj telefona pošaljite na adresu [email protected] uz napomenu "DJ UMEK".

Pet najbržih će osvojiti po dvije ulaznice koje će se moći podići na ulazu u MyFace na dan koncerta.