{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osvojite ulaznice za subotnju zabavu Garden of Dreams

Klix.ba
10.8.2018. u 11:51
2
4
Osvojite ulaznice za subotnju zabavu Garden of Dreams
2
 
Klix.ba i Heineken poklanjaju 2x2 ulaznice za subotinji Garden of Dreams koji će biti održan u prelijepoj bašti Historijskog muzeja Bosne i Hercegovine.
Svi zainteresovani ljubitelji Chaima i dobre muzike neka se jave na email [email protected], uz napomenu "Garden of Dreams", navodeći svoje osnovne podatke - ime, prezime i broj telefona. Dobitnici će biti kontaktirani.

Chaim je izraelski umjetnik kojeg ne možemo vezati uz određeni žanr, a zahvaljujući svom naprednom shvatanju muzike oduševljava ljubitelje ne samo elektronske muzike širom planete.

Rođen u porodici tradicionalnih muzičara i sin oca koji se već 60-ih bavio DJ-ingom, Chaim je odrastao pod utjecajem različitih muzičkih pravaca. Već kao tinejdžer radio je kao lokalni DJ, a svoj specifičan zvuk je izgradio zahvaljujući kombinaciji Chichago housea, synth sekcijama inspirisanim zvukom 80-ih, teških bass dionica i hipnotizirajućim melodijama. Iza sebe ima niz izdanja za neke od najvećih izdavačkih kuća u industriji kao sto su BPitch Control, Suplement Facts, Cocoon i MBF i mnogi drugi, a zahvaljujući trakama Blue Shadow i Love Rehab lansirao se u sami vrh elektronske muzičke scene. Iza sebe ima niz nastupa na festivalima širom planete, a našao se i iza DJ pulta svih kultnih klubova poput Fabric (London), Panorama Bar (Berlin), Output (NYC), Stereo (Montreal), The Block (Tel Aviv) i mnogih drugih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: