Muzika
0

Osvojite ulaznice za party DJ Teebee-a u Sarajevu

FENA
Kontra & Sarajevo-x.com vam poklanjaju dvije ulaznice za party koji će se desitit u petak, 12. maja u klubu Labirint, Sarajevo.

Glavna zvijezda te večeri je norveški drum and bass velemajstor, DJ Teebee (Subtitles / Photek Productions / Metalheadz). Sve što trebati napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje: Nabrojite tri albuma koje je Teebee izdao do sada. Tačne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. Dva sretna dobitnika će biti izvučeni u srijedu, 10. maja 2006.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Sa sjevera Evrope, stiže nam norveški ambasador drum and bass-a. DJ Teebee (aka Torgeir Byrknen) je jedan od najcjenjenijih producenata na dnb sceni. Izgradio je prepoznatljiv zvuk, bilo da se radi o njegovim žestokim ili mekanim r'n’b influenciranim dnb izdanjima. Kao DJ, u svom setu Teebee koristi mješavinu liquid funka i techstepa, začinjeno sa malo scratcha. Iza sebe ima tri albuma i ogroman broj izdanja na svim većim dnb labelima. Izdanja na njegovom SUBTITLES labelu kupuju se bez preslušavanja, jer svi znaju da svako izdanje donosi kvalitetni cutting edge dnb. Trenutno radi album sa Calyx-om, koji bi trebao izaći uskoro...

Gostovanje DJ Teebee-ja omogućila norveška ambasada u Sarajevu.

Više informacija:

www.rolldabeats.com/artist/teebee www.codaagency.com/teebee.html