Nezaboravni momenti
7

Osvojite ulaznice za OK Fest i započnite ljetnu Jäger avanturu

Klix.ba
Želeći proslaviti svoj dvadeseti rođendan u BiH i podijeliti radost sa svim svojim fanovima, Jägermeister je za vrelo ljeto spremio mnoga iznenađenja, koja će donijeti pravo osvježenje i mnogo nezaboravnih momenata.

Slijedite jelena i uživajte, poručili su iz Jägermeistera te dodali da će sve ljubitelje ovog pića jelen prvo odvesti u srce prirode, pa je potrebno spakovati kampersku opremu, okupiti ekipu i uputiti se na Tjentište.

Jägermeister main stage na OK Festu od 6 do 8 jula, okupiti će poznata imena poput Kirila Djaikovskog, Gibonnija, Letu Štuke, Rudimentala, grupe S.A.R.S, Elementala....

Kamperski doživljaji prepričavaju se još mnogo godina kasnije, a uspomene sa ekipom su nezaboravne. Osim na Jägermeister main stage, slijedeći jelena posjetioci će uživati u ledeno hladnim shotovima u Jäger zoni, a istinski fanovi biće prepoznatljivi po tetovažama na tijelu, za koje će biti zadužen Ante.

Vrelo ljeto proteći će i u znaku priprema posebnog ljetnog iznenađenje za sve fanove Jägermeistera. Juli donosi novitete u liniji „JM STREETSHIRTS“, a august posebno zlatno iznenađenje.

Kako biti dio slavljeničke atmosfere saznat ćete na oficijalnim stranicama društvenih mreža Jägermeistera u BiH na Facebooku i Instagramu.

Spremni za prvo ljetno poglavlje?

Jägermeister i Klix.ba vas nagrađuju sa četiri ulaznice za OK fest koji uključuju kamp mjesto i ulaz na sva tri dana festivala. Ulaznice će osvojiti prva četiri sretna čitatelja koja pošalju ime i prezime, grad, broj ličnog dokumenta, e-mail i kontakt telefon na [email protected].