Klub Sloga
8

Osvojite ulaznice za nastup Mile Kekina ili kultnih Partibrejkersa u Sarajevu

Klix.ba
Mile Kekin
Mile Kekin
Klix.ba i Sarajevo Disk poklanjaju vam ulaznice za koncert Mile Kekina 15. marta i Partibrejkersa 29. marta u sarajevskom klubu Sloga.

Mile Kekin, inače pjevač i frontmen grupe Hladno Pivo, će se u petak, 15. mart, prvi put predstaviti Sarajkama i Sarajlijama u solo izdanju. Mile u Sarajevo dolazi promovisati izvrsni solo album "Kuća bez krova" koji je objavljen u oktobru prošle godine za kojeg kaže da je "zamišljen kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega".

"Jako se veselim koncertu u Slogi, jer će to biti moj prvi koncert u Sarajevu u solo izdanju. Naravno da imam i malu tremu. Ipak iza mene ovog puta neće stajati Hladno pivo nego muzičari koji su me pratili zadnje tri godine i koji su zaslužni zato što album 'Kuća bez krova' zvuči drugačije od svega što sam do sad napravio. Cijeli album je malo intimnije atmosfere pa mi je baš drago što ću imati priliku predstaviti ga baš u klubu Sloga koji je savršenih dimenzija i koji ima i svoju publiku. Nadam se da će publika prihvatiti ovu moju malo mirniju i opušteniju varijantu i da su spremni za nešto potpuno drugačije", rekao je Mile Kekin.

Nakon Mileta, već 29.marta, u Sarajevo će doći i čuveni Partibrejkersi koji već tradicionalno svakog marta "zapale" Slogu Canetovim proročkim stihovima i Antonovim žestokim rifovima. Ovaj koncert dolazi sedmicu nakon najavljenog velikog beogradskog koncerta Partibrejkersa u Hali sportova tako da očekujemo da će se dio tog adrenalina preliti i u Sarajevo i da će to biti koncert za pamćenje.

Ako želite otići na koncert Mile Kekina ili Partibrejkersa javite nam se na e-mail [email protected], navedite svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) uz naznaku "Mile Kekin" ili "Partibrejkersi". Dobitinici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni telefonom.