|

Osvojite ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja u Tuzli i Sarajevu

Osvojite ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja u Tuzli i Sarajevu
1
Klix.ba
24.12.2013. u 15:23
0
komentara
1

dijeljenja
Osvojite ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja u Tuzli i Sarajevu
Povodom 30 godina profesionalne karijere i objavljivanja albuma "Radovi na cesti", grupa Zabranjeno pušenje će 27. i 28. decembra u Tuzli i Sarajevu održati slavljeničke koncerte. EKOPAK, prijatelj koncerta Zabranjenog pušenja , poklanja ulaznice za koncerte u Tuzli i Sarajevu
U Tuzli će koncert biti održan u dvorani Mejdan, a u Sarajevu u dvorani Mirza Delibašić. Riječ je sigurno o najvećim koncertima ove grupe u posljednjih 10 godina.

Ekopak poklanja po 10 ulaznica za koncerte u Tuzli i Sarajevu i to najsretnijim fanovima Zabranjenog pušenja.

Naime, svi oni koji žele doći do svoje gratis ulaznice za koncerte koji će zasigurno obilježiti 2013. godinu, pozivaju se da sakupe i donesu pet PET boca (bilo koje veličine) i to na sljedeće lokacije: građani Tuzle pet PET boca mogu dostaviti na EKOPAK pult koji će biti postavljen ispred dvorane Mejdan u petak, 27. decembra godine u terminu od 14.00 – 16.00 sati, dok građani Sarajeva 5 PET boca mogu dostavljati na EKOPAK pult koji će biti postavljen na Sarajevo Holiday Marketu od 23. do 27. decembra u terminu od 19:00 do 21:00 sati.

Svi građani koji donesu 5 PET boca u ova dva bh. grada učestvuju u nagradnom izvlačenju, a najsretniji izvučeni dobitnici ostvaraju pravo na ulaznicu za koncert grupe Zabranjeno pušenje.

Više detalja potražite na web stranici Ekopak i Facebook stranici.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.