Budite i vi dio spektakla
0

Osvojite ulaznice za koncert Davida Guette

Sarajevo-x.com
David Guetta
David Guetta
Poznato je da će Sarajevo 18. decembra ugostiti najveću DJ i producentsku zvijezdu današnjice, Davida Guettu. Raduje činjenica da se glavni grad naše zemlje našao na spisku gradova u kojima će posjetioci uživati u velikim hitovima ovog virtuoza.

David Guetta se može pohvaliti milionskim tiražima albuma i singleova, a njegova mješavina electro housea i "dirty popa" izaziva euforiju u bilo kojem dijelu svijeta. O njegovoj popularnosti najbolje govori podatak da na Facebooku ima preko 11 miliona fanova, a ta brojka raste iz sata u sat. Rasprodat je godinu dana unaprijed, a za njegove producentske usluge se nadmeću najveće svjetske zvijezde.

Za ovaj spektakl godine dostupne su ulaznice po cijeni od 45 KM, dok će na sam dan koncerta cijena biti 60 KM. Za one koji atmosferu za vrijeme nastupa ovog velikana svjetske muzičke scene žele doživjeti na poseban način, dostupne su i VIP karte u dvije kategorije, VIP Exclusive i VIP.

Za prvu kategoriju potrebno je izdvojiti 1.000 KM za osam osoba, dok VIP ulaznica košta 70 KM (na dan koncerta 80 KM).

Organizator "Music management" nudi priliku najsretnijim i najspretnijim posjetiocima portala Sarajevo-x.com da osvoje tri puta po dvije ulaznice za koncert godine, i to tako što ćete odgovoriti na nagradno pitanje:

S KIM JE DAVID GUETTA SARAĐIVAO NA SINGLE-U "WHO'S THAT CHICK"?

Svoje odgovore, zajedno sa ličnim podacima (ime i prezima, adresa, grad, broj telefona) šaljite do 1. decembra na mail adresu [email protected].

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo 1. decembra 2010. godine.