Muzika
0

Osvojite ulaznice za koncert Bajage u Coloseum Clubu

Klix.ba
Portal Klix.ba u saradnji sa Coloseum Clubom obradovat će petero svojih čitatelja sa po dvije ulaznice za koncert legendarnog Bajage i Instruktora koji će u Coloseum Clubu nastupiti 27. septembra u 22 sata.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 26. septembra do 16 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "Bajaga", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona). Dobitnici će biti izabrani metodom slučajnog odabira.

Od samog nastajanja 1984. ovaj sastav je iz godine u godinu dokazivao i pokazivao zašto se nalazi na samom vrhu balkanske muzičke piramide. Veliki hitovi, sjajni tekstovi i ogromna vojska fanova, davno ih je uvrstila u historiju kao rock legende.

Prošle godine su objavili svoj deveti studijski album pod nazivom "Daljina, dim i prašina", koji je prodat u 30.000 kopija. Pjesme su doživjele veliki uspjeh i vrlo brzo našle put do srca svoje publike, a pjesma "Još jednom" je postala instant hit.

Ponesite dobro raspoloženje, naoštrite glasne žice za pjevanje i uživajte u rock svirci te starim i novim hitovima sa uvijek raspoloženom, raspjevanom i rasplesanom ekipom u najboljem centru zabave u Sarajevu.

Ulaznicu za koncert po cijeni od 15 KM možete kupiti na recepciji Coloseum Cluba.

Ulaznice su osvojili:

Rešad Karanana
Dunja Livaja Zlatan Devedžić Mersiha Novalić Lana Bečiragić