Sea Star
5

Osvojite ulaznice za festivalski vikend u Umagu

Klix.ba
Drugo izdanje Sea Star Festivala u Umagu službeno će biti otvoreno u četvrtak, 24. maja, a portal Klix.ba vam poklanja ulaznice.

Nakon vikend ludnice tokom koje će Umagom protutnjati megazvijezde kao što su Hurts, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul van Dyk, Ofenbach i brojni drugi, provod se samo nastavlja u nedjeljno jutro, 27. maja, uz Closing Party pored mora.

Za publiku Sea Stara u četvrtak će raditi tri pozornice - Silent Octopus, Exotic Laguna te Jagermeister Beach Groove. Zvuk Silent Octopusa, omiljene tihe pozornice festivala, kreirat će DJ trojac iz Pule – 207, Mighty Allen i DJ Gaby. Zabava u Exotic Laguni u režiji je Kubanca MC Chome, voditelja legendarne Exitove latino pozornice, kojem se nastupima pridružuju DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito. Jagermeister Beach Groove bit će u rukama iskusnih – DJ Ree, DJ Pila Jacksona, Bizze te talijansko-brazilske house zvijezde Leandra da Silve.

Uz Closing Party u nedjeljno jutro završiti će se drugi Sea Star. Program koji počinje odmah nakon kraja subotnjih nastupa predvode velika i ugledna regionalna imena elektronske plesne muzike. Iz Srbije stiže kreator bezbrojnih tuluma, legendarni Dejan Milićević, a iz Sarajeva tech house dvojac After Affair koji su na premijernom Festivalu 84 odvrtili nezaboravne setove na više floorova. Još jedan povratnik na Sea Star je rastuća slovenska, a i internacionalna, elektronska zvijezda Aney F, nakon kojeg će festival zatvoriti sjajni Splićani AM:PM.

Ukoliko želite osvojiti ulaznice napišite nam zašto baš vi trebate dobiti ulaznice za Sea Star. Osim toga, učesnici nagradne igre trebaju poslati svoje ime i prezime i broj telefona na email [email protected].