Muzika
0

Osvojite ulaznice za festival HTC Day&Night na plaži Zrće

Festival HTC Day&Night od 14. do 18. jula okupit će velika imena, a u klub Papaya na plaži Zrće se nakon prošlogodišnjeg nastupa vraća Nicky Romero, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata današnjice. Portal Klix.ba vam daje priliku da osvojite 5x2 ulaznice za ovaj ljetni klupski spektakl u Hrvatskoj.

Prvih pet čitalaca koji nam se jave na [email protected] osvojit će po dvije ulaznice. Svi koji se žele prijaviti potrebno je da u subjectu maila navedu "HTC", te upišu svoje ime, prezime i broj telefona. Imena dobitnika objavljujemo u ponedjeljak, 7. juna, a dobitnici će o tome biti obaviješteni i telefonom.

U pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day&Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će se predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.

Kao najavu nezaboravnom petodnevnom programu HTC Day&Night festivala, HTC i Papaya pokreću i HTC After Beach Party program svakoga petka.

"Papaya u mom srcu ima posebno mjesto. Iznova se vraćam, a nastupi u Papayi su jedni od mojih najdražih ljetnih nastupa. Pamtim i izlazak sunca iznad Velebita i krajolik koji izgleda poput Mjeseca, nezaboravno..." kaže Romero.

HTC i Papaya će od 4. jula svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.

"U HTC-u, saradnju s klubom Papaya doživljavamo kao fantastičan spoj zabave i posla. S jedne je strane zajednička filozofija ljubavi prema vrhunskoj muzici, druženju, zabavi, produktivnosti i kreativnosti, stvaranju uspomena na jedno nezaboravno ljeto u obliku fotografija i videozapisa u nevjerovatnim efektima i zapanjujućim bojama. S druge je strane želja najboljih da budu s najboljima - a festival HTC Day&Night najbolju tehnologiju povezuje s najboljim muzičkim kreativcima i najboljom publikom", rekla je Petra Razić Rogić, direktorica HTC-a za regiju North Adriatic te dodala: "Na globalnom nivou, HTC prati rad najboljih svjetskih kreativaca, što uključuje i podršku vrhunskim muzičkim događanjima. Posebno nas raduje što imamo mogućnost sudjelovati u stvaranju jednog doista svjetskog ljetnog klupskog spektakla i u Hrvatskoj".

Program HTC Day & Night Festivala: 14.7. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO 15.7. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO 16.7. BEATTHROAT prestavlja SHOWTEK 17.7. NICKY ROMERO 18.7. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival dostupne su po cijeni od 59 eura, VIP ulaznice po cijeni od 99 eura u Papayinom webshopu.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu se pronaći na službenoj stranici www.papaya.com.hr.