Od 20. do 22. jula
38

Osvojite trodnevne ulaznice za šesti Sarajevo Beer Festival

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Klix.ba nagrađuje deset čitatelja trodnevnim ulaznicama za haloo Sarajevo Beer Festival koji će biti održan od 20. do 22. jula na Olimpijskom kompleksu Zetra.

Ljubiteljima dobre zabave i ovaj put se nudi odličan provod uz mnogobroje pivske brendove i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, SAD-a i Holandije. Kao i prethodne godine na festivalskom tlu će se u prodaji naći i premium brendovi piva. Također, posjetioci će biti u prilici da probaju neke od domaćih craft pivski brendova.

Ukoliko želite biti dio sjajne atmosfere svoje ime, prezime i broj telefona pošaljite nam na e-mail [email protected] sa naznakom "Za Beer Festival". Nagrađeni će biti obaviješteni o vremenu i načinu preuzimanja osvojenih ulaznica.

Prvog dana festivala, 20. jula, nastupit će Let3, Kawasaki 3P i Dejan petrović & Big band. U petak, 21. jula, nastupit će Edo Maajka, St. Louis Band, Majke i Projekat Rakija, a posljednji dan Beer Festa nastupit će Helem Nejse, Whoo See, Perpetuum Mobile i Kiril Džajkovski.