Ove subote
1

Osvojite pozivnice: Klix.ba i Red Bull vas vode na R'n'B party na Termalnoj rivijeri

L.K.
Portal Klix.ba u saradnji s Red Bullom nagrađuje čitatelje gratis pozivnicama za Brown Sugar R'n'b party koji će se održati 6. jula na Termalnoj rivijeri u Sarajevu.

R'n'B groznica trese Sarajevo, pred jedan od najvećih evenata koji se užurbano priprema na bazenu Termalne rivijere u Sarajevu. Specijalna edicija Brownsugar R'n'B u saradnji s Red Bullom se nakon Doma mladih u januaru i Zetre u aprilu seli na otvorenu pozornicu na bazenu Termalne rivijere u subotu 6. jula 2019. godine u terminu od 18:00 do 23:59 sati.

Prostor na bazenu se sprema za poseban audio-vizuelni doživljaj svih ljubitelja ovog zvuka, a vrata event prostora bazena će biti otvorena od 18:00. Određen je poseban dio za kupanje za sve fanove koji žele uz dobru muziku i koktele uživati i u kupanju. Kupanje je moguće do 20:15 sati prema pravilima bazena, gdje će svoje stvari i tuš koristiti u sklopu Termalne rivijere, a nakon 20:15 mogu nastaviti uživati u jednoj od najvećih ljetnih R'n'B zabava u BiH i regionu.

U četvrtak do 17:00 je još moguće kupiti karte po "early bird" cijenama od 10 KM s uključenom jednom konzumacijom, a nakon toga karte je moguće kupiti po punoj cijeni od 15 KM s uključenom jednom konzumacijom. Karte se prodaju u sistemu KupiKartu.ba, a još u četvrtak vrijedi posebna pogodnost za one koji kupuju Mastercard karticama UniCredit banke, da za jednu kupljenu kartu drugu dobiju gratis.

Dj Soul i Merakoon najavljuju da će i na ovoj specijalnoj ediciji imati posebne goste, kao i da se pripremaju da u ovom specijalnom ambijentu pod zvijezdama i posebnim efektima rasplešu prisutne i svima naprave noć za pamćenje.

Ukoliko želite zaplesati uz dobru muziku i društvo, javite nam se na e-mail [email protected] te navedite svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) uz naznaku "Brownsugarparty". Dobitnici će svoje pozivnice dobiti na mail te ih trebaju pokazati na ulazu u Termalnu rivijeru.