Exit avantura
3

Osvojite paket od dvije ulaznice za Sea Dance festival u Crnoj Gori

Klix.ba
Portal Klix.ba svoje vjerne čitatelje vodi na Sea Dance festival u Crnoj Gori.

EXIT avantura se nastavlja uz peto izdanje Sea Dance festivala.

Ove godine jedan od najvećih festivala na Balkanu seli se na tirkiznu uvalu plaže Buljarica u Budvi, a tokom tri dana, od četvrtka (30. august) do subote (1. septembar) nastupit će mnoge velike zvijezde.

Prvog dana posjetioci festivala moći će slušati živu legendu i jednog od najvećih muzičkih producenata u historiji muzičke industrije Nilea Rodgersa i njegov sastav Chic. Osim njega, u četvrtak će nastupiti i Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, François X, Van Gogh, Krešo Bengalka, Vojko Vrućina...

U petak će glavne zvijezde večeri biti zvanično najbolji svjetski DJ duo Dimitri Vegasa & Like Mike, a također ćete moći uživati i u muzici Nine Kraviz, Hladnog piva), Filatov & Karasa, Bassivity Studio 7 Showcasea, Eagles & Butterfliesa...

Posljednji dan festivala je rezervisan za Paula Kalkbrennera koji je simbol Berlina i vodeći svjetski elektronski producent, a spremio je bombastičan nastup uživo za svoj prvi dolazak u Crnu Goru, uz multiplatinasti hit "Sky & Sand".

Osim njega publici će se predstaviti i zvijezda u usponu Alice Merton, a uz njih večer će začiniti i Bajaga, Dax J, Marko Nastić, Rambo Amadeus i mnogi drugi.

Čitatelji našeg portala koji žele osvojiti ulaznice trebaju napisati zašto bi ove godine željeli uživati u nastupima najvećih muzičkih zvijezda na Sea Dance festivalu u Buljarici.

Osim toga, učesnici nagradne igre trebaju poslati svoje ime i prezime i broj telefona na email [email protected].