Zagrebački Jarun
0

Osvojite 20 festivalskih ulaznica za T-Mobile INmusic festival

Sarajevo-x.com
Ukoliko želite provesti nekoliko nezaboravnih dana i uživati u nastupima nekih od najvećih muzičkih izvođača današnjice na T-Mobile INmusic festivalu Sarajevo-x.com poklanja vam 20 besplatnih festivalskih ulaznica.

Sve što je potrebno uraditi je da pošaljete tačan odgovor na nagradno pitanje koje glasi:

Koji bend je izdao obradu albuma "Dark Side Of The Moon" Pink Floyda iz 1973.?

a) Broken Social Scene b) The Flaming Lips c) Alice in Chains

Svoje odgovore šaljite na e-mail adresu [email protected] sa naznakom "Za INmusic festival".

Nagradna igra trajat će do utorka 15. juna kada će na portalu biti objavljena imena sretnih dobitnika. O načinu preuzimanja osvojenih ulaznica bit ćete blagovremeno obaviješteni putem e-maila.

Peto izdanje T-Mobile INmusic festivala bit će održano od 21. do 23. juna na jarunskom "Otoku hrvatske mladeži" u Zagrebu, a na čak sedam stageva ugostit će više od četrdeset inostranih i domaćih izvođača.

Dosad su potvrđena impresivna muzička imena kao što su: Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, Alice in Chains, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene i mnogi drugi.

Uz vrhunski muzički program, festival ove godine ima i bogatu šestodnevnu kampersku ponudu s nizom zanimljivih sadržaja. Kamperi će tako na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, muzici, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama širom Hrvatske.