Nagradna igra
0

Osvoji ulaznicu za nastup Silicone Soula

Sarajevo-x.com
U petak, 26. juna u klubu Barka održaće se događaj kojeg ljubitelji elektronske muzike očekuju već duže vrijeme. Naime, u Barki će nastupiti svjetski poznati duet Silicone Soul.

Silicone Soul su poznate DJ zvijezde i producenti u čijim zvukovima uživamo već cijelu dekadu.

Duet Silcone soul čine momci za koje možemo reći da su pioniri kvalitetne house muzike koji su proteklih godina dokazali da su najpopularniji dvojac svog matičnog labela – Soma Records-a čime su zaslužili naziv „UK's finest exports“ urbane i underground elektronske muzike. Njihove rezidencije su bile u najjačim europskim klubovima kao sto su club La Terrrazza (Barcelona), Circo Loco (DC10, Ibiza), The Arches and The Sub Club (Glasgow) i Café d’Anvers (Antwerp).

Najveći hit Silicone Soula 'Right On, Right On!' proglašen je, već sada, za house klasik koji ih je 2001. godine lansirao u top DJ svjetske zvijezde.

Do sada, izdali su 3 albuma koji su mix deep, techno i electro zvukova – sva tri za Soma Records; A Soul Thing (2000), Staring Into Space (2005) and Save Our Souls (2006). Novi album svjetlo dana je ugledao 22. juna, a samo četiri dana nakon promocije albuma duet gostuje u glavnom gradu BiH.

Pored Silicone Soula, u petak 26. juna, nastupit će i domaći DJ.evi, DJ Andy iz Mostara i DJ Bonjasky iz Sarajeva.

Broj karata za ovaj događaj je ograničen, a četiri najsretnija čitaoca portala Sarajevo-x.com koji odgovore na pitanje: Kako se zovu članovi dueta Silicone Soul?, dobiće ulaznice za nastup dueta u klubu Barka.

Svoje tačne odgovore šaljite na [email protected], a u polje 'subject' ne zaboravite napisati Sarajevo-x.com, inače vaši odgovori neće biti uvaženi.

Imena sretnih dobitnika biće objavljena na našem portalu.