|

Osvježenje na bh. muzičkoj sceni: Bend Bez dileme objavio spot za pjesmu "Ovisan"

Osvježenje na bh. muzičkoj sceni: Bend Bez dileme objavio spot za pjesmu "Ovisan"
216
E. Lj.
3.12.2019. u 13:53
17
komentara
216

dijeljenja
Bosanskohercegovački bend Bez dileme predstavio je videospot za pjesmu "Ovisan". Riječ je o prvom singlu ovog mladog benda, a pjesma i videospot rezultat su višemjesečnog rada, kako bi se, prvi put i na pravi način predstavili bh. javnosti.
Grupa Bez dileme nastala je početkom 2019. godine, a čine je tri mlada i talentovana pjevača - Adi, Bidži i Dženo. Ranije su nastupali na različitim muzičkim takmičenjima u BiH i regionu, a sklopljena prijateljstva i kompatibilnost glasova rezultirali su i formiranjem grupe.

"Viđali smo se po takmičenjima, ali smo se zvanično upoznali preko zajedničkih prijatelje i odmah smo se počeli družiti. Na jednom od tih druženja počeli smo pjevati i svirati skupa, te shvatili da nam se glasovi super uklapaju i tako smo odlučili i osnovati bend", rekao je Bidži.

Muzički stručnjaci i kritičari koji su imali priliku čuti singl "Ovisan" smatraju ga pravim osvježenjem na bh. muzičkom nebu kojem generalno, u posljednje vrijeme nedostaje mladih pop pjevača i grupa.

"Nadamo se da će se pjesma svidjeti ljudima i da ćemo izazvati pozitivne reakcije", dodali su Adi i Dženo.

Singl "Ovisan" se već emituje na TV i radio stanicama širom Bosne i Hercegovine, a ekipa nastavlja raditi na pripremi drugog singla koji bi trebao biti objavljen za nekoliko mjeseci.

Pjesma je izdata za Tempo Digital, a videospot koji je dostupan na zvaničnom YouTube kanalu bend režirao je Sanjin Manov.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...