Muzika
0

Osjetite ritam ljeta uz Flamingose u Coloseum Clubu

Klix.ba
Najbolji provod u Sarajevu ovog petka, 24.05. sa početkom u 22 sata, će nesumnjivo biti u Coloseum Clubu uz jedinstvene Flamingose, poručili su iz ovog kluba.

Ovaj duo ne treba posebno predstavljati. Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj su svojom originalnošću i veselim pjesmama vrlo brzo uspjeli steći veliku popularnost u zemljama regiona pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Tokom godina sarađivali su sa mnogim regionalnim zvijezdama, između ostalog sa jazz-folk pjevačem Luisom, Karolinom Gočevom i sa Eminom Jahović, a duetske pjesme koje su nastale su postale veliki hitovi. Prošlu godinu su obilježili zaraznim pjesmama "Dance" i "Litar vina" koje nose prepoznatljivi flamingostični ritam i koje su samo uvod u mnoge njihove hitove koje slijede.

Svim posjetiocima koji budu ovog petka u Coloseum Clubu, Flamingosi obećavaju ples do kasnih jutarnjih sati, pozitivnu energiju koja će ih držati nasmijane, i provod koji neće dugo zaboraviti. Zabavimo se zajedno i pozdravimo ljeto uz "Poljupce", "Ljubav" i "Ludi letnji ples".