Muzika
0

Organizatori BH Eurosonga pozivaju Bosance i Hercegovce u dijaspori da glasaju za grupu Feminnem

Sarajevo-X
Bosna i Hercegovina je prošle godine na Takmičenju za pjesmu Evrovizije ostvarila veliki uspjeh zahvaljujući upravo glasovima dijaspore za Fuada Backovića Deen-a i pjesmu "In The disco". Organizatori BH Eurosonga vas pozivaju da i ovaj put vašim glasovima podržite bh. predstavnika - grupu Feminnem.

Bosnu i Hercegovinu ove godine na Takmičenju za pjesmu Evrovizije u Kijevu predstavlja grupa "Feminnem" sa pjesmom "Zovi/Call me".

Bosna i Hercegovina nastupa u Finalu Takmičenja za pjesmu Evrovizije, koje će se održati 21. maja 2005. godine. Naša pjesme takmiči se pod rednim brojem 21. Eurosong će se direktno prenositi na prvom programu državnih televizija širom Evrope, pa tako i u zemlji u kojoj trenutno živite.

Bosna i Hercegovina i ove godine uz Vašu podršku i Vaše telefonske glasove za grupu Feminnem i pjesmu broj 21. može osigurati plasman među prvih deset u Evropi, pa čak i pobijediti. Telefonsko glasanje će trajati 10 minuta i započet će na znak voditelja, nakon izvođenja svih kompozicija na Evrosongu. Za Bosnu i Hercegovinu možete glasati više puta. Broj telefona za glasanje prikazat će se tokom izvođenja pjesme "Zovi/Call me". U svakoj zemlji taj broj će biti drugačiji, ali će se uvijek završavati sa 21, istaknuto je u saopštenju organizatora BH Eurosonga.

Glasajte za pjesmu broj 21 - predstavnicu Vaše domovine. Glasajte za pjesmu "Zovi/Call me" i grupu Feminnem.