Muzika
0

On-line premijera: novi singl Erogenih Zona

eXkluzivno
<b>Erogene Zone</b> su nedavno završile snimanje novog albuma <b>"Mistični znaci"</b>. Materijal je sniman u studiju <b>Nede Babovića</b> koji je producent albuma i gost muzičar.

Almas najavljuje jedan dobar album sa kojeg je skinut singl "O kako miješaš dobro" koji exluzivno imate priliku slušati samo na Sarajevo-X.com. Novi album bi se uskoro trebao naći u prodaji, a pjesmu možete skinuti ovdje, putem našeg besplatnog+legalnog x.MP3 servisa.

Grupa Erogene Zone osnovana je u Sarajevu krajem 1992. Prvi album snimli su 1994. i objavili ga pod nazivom "Šuti seko šuti" kojeg je nemoguće nabaviti jer je štampano u samo 500 primjeraka. Drugi album (prvi pravi) grupa je objavila krajem 1997. pod nazivom "Robija" i na njemu se nalazi 12 stvari. Sredinom 1999. objavili su svoj treći album "XXL" za koji su dobili odlične kritike i koji se smatra njihovim najzrelijim djelom. Njihov četvrti album završen je početkom 2003. godine i nosi naziv "Mistični znaci". Moderan pristup, dobra svirka i dobre stvari čine ih onim što oni jesu.