{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OK kamp paketi u okviru ekstra ponude dostupni do kraja marta

26.3.2018. u 11:14
0
2
OK kamp paketi u okviru ekstra ponude dostupni do kraja marta
0
OK kamp paketi u okviru ekstra ponude dostupni do kraja marta
Najvjernija festivalska publika, OK kamperi, ima priliku da u narednih nekoliko dana ugrabi OK kamp pakete po aktuelnim cijenama u okviru ekstra ponude. Naime, po trenutnoj cijeni od 30 KM kamperima je do isteka ponude na raspolaganju OK kamp paket koji obuhvata trodnevni boravak u kampu uz mogućnost prisustva festivalskom programu na sva tri stagea. Onima koji uz ovu ponudu žele i prijevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad na raspolaganju je Paket III po cijeni od 60 KM.
Uplate za paket OK kamp moguće je izvršiti i na mjestu događaja, na recepciji kampa na dan početka festivala po tada važećim cijenama. Svi oni željni avanture i adrenalinskog doživljaja u prirodi imat će priliku da u OK kampu izvrše prijavu za rafting avanturu na Tari ili za planinarsku šetnju najljepšim stazama NP Sutjeska.Za one kampere koji se odluče da i tokom dana uživaju u najboljim ritmovima, zabavi i druženju u ponudi je odličan program na dnevnom OK stageu na kojem će ih ove godine zabavljati Laka, Zemlja gruva, Atheist rap, Obojeni program, Orthodox Celts i Ritam nereda. Nakon zagrijavanja na dnevnom stageu selimo se na Jägermeister main stage gdje su za odličnu zabavu na ovogodišnjem Nektar OK Festu zaduženi: Stereo MC’s, Rudimental DJ set, Gibonni, Kiril Djaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S. i Elemental.

Kako se prijaviti za jedan od OK kamp paketa po EKSTRA ponudi do kraja marta i kako ne propustiti sjajnu zabavu na Tjentištu 06/07/08 jula saznajte na zvaničnoj stranici festivala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: