Muzička poslastica
32

Održana prva večer Garden of Dreams festivala u Sarajevu, pogledajte djelić sjajne atmosfere

I. S.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
U Kampusu Univerziteta u Sarajevu održana je prva večer muzičkog festivala Garden of Dreams, a nastup britanskog pjevača Toma Odella naročito je oduševio prisutne.

On se na pozornici pojavio u 23 sata te publiku oduševio izvedbom singlova "Another Love", "Money", "Concrete" i brojnih drugih. Potencijal ovog mladog muzičara prepoznat je još 2013. godine, kad je na BRIT-u dobio Critics' Choice Award. Pored Toma, nastupili su i Brown Sugar, Vojko V, Artan Lili, Who See, Random i Velahavle.

Osim veće i atraktivnije lokacije, kakvu događaj ove vrste i zaslužuje, saradnja Garden of Dreamsa s Univerzitetom u Sarajevu donijela je festivalu i snažan vjetar u leđa za dalji rast.

Večeras od 20 sati ćete u Domu mladih moći uživati u nastupima Luke Čikića, dvojca After Affair, Kristijana Molnara, Echonomista, ukrajinskog dua Woo York, Chrisa Liebinga i Rajota.

Osim toga, u amfiteatru Doma mladih nastupit će Adnor, Ena Smajić, Ruede Hagelstein, Ame, Recondite i Goran Emkić. Ne propustite i vi šansu da budete dio ove muzičke bajke, posjetite gardenofdreams.ba, osigurajte svoje mjesto i sanjajte glasnije!