{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan prvi Ilidža Rock Fest: Konvoj, Muris Varajić i drugi napravili sjajnu atmosferu

12.8.2017. u 08:00
244
16
Održan prvi Ilidža Rock Fest: Konvoj, Muris Varajić i drugi napravili sjajnu atmosferu
244
Na Ljetnoj pozornici na Ilidži u petak navečer je održan prvi Rock Fest Ilidža, koji je privukao veći broj ljubitelja muzike.
Radi se o festivalu revijalnog karaktera, čiji je cilj bio da pruži priliku manje poznatim bh. muzičkim bendovima da se javno predstave pred publikom.

Festival je počeo u 18:00 sati, a publiku su gotovo do ponoći zabavljali ProRocks, S.P.U.K, Lijepi brener, Mustang, Lokomotiva, PNA, Gordan Dizdarević Grk i Muris Varajić. Odlična muzička večer krunisana je nastupom grupe Konvoj, koja je odsvirala nekoliko svojih hitova.

Organizator je bio ilidžanski Yu caffe na čelu sa Selverom Zećirovićem, koji je nakon događaja za portal Klix.ba izrazio zadovoljstvo nastupima pomenutih muzičara, kao i iznenađujućom posjetom s obzirom na činjenicu da se radi o prvom festivalu. Također, poručio je da će Ilidža Rock Fest postati tradicionalan event u godinama koje dolaze.

Ilidžanska Ljetna pozornica je otvoreni amfiteatar koji se nalazi uz hotelski kompleks u velikom parku. Napravljena je 1960. godine i bila je domaćin mnogim poznatim muzičarima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smjena Marijele Hašimbegović s funkcije direktorice NPS je:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: