Code Music Fest
0

Odličan nastup TBF-a u Travniku

Sarajevo-x.com
Sa nastupa TBF-a
Sa nastupa TBF-a
Sinoć je u punoj dvorani Centra za kulturu Travnik održan prvi koncert splitkog hip hop benda TBF u Srednjoj Bosni. Splićani su nastupili u sklopu drugog Code Music Festa kojeg organizuje radio TNT podržan od strane Fabrike duhana Sarajevo i branda Code.

Prije nastupa TBF-a, atmosferu su „zagrijali“ Travnički bendovi Ispod crte i KillingJazzHardCoreBaby. Bend KillingJazzHardCoreBaby je jučer u skolpu Code Music Festa organizovao i promociju svoga prvog albuma.

Oko 22:00 sata na stage su izašli momci iz TBF-a koji su na oduševljenje publike svirali više od dva sata. Splićani su bili vidno oduševljeni publikom u Travniku i organizacijom festivala, a posjetitelji su TBF ispratili velikim aplauzom.

Danas je posljednji dan drugog Code Music festivala, večeras nastupaju bendovi No limit, Impulse i Letu štuke. Prije koncerta je predviđen Chill out party u Internet Clubu AlterArt gdje će nastupati dj KiLLer KacZynSki. Nakon koncertnog programa u Jack Daniel's after baru – Caffe Porch će biti organizovan i after party na kojem nastupa poznati bosanskohercegovački dj Syndrome.