Muzika
9

Odličan koncert Rambo Amadeusa u City Pubu

Klix.ba
U popularnom sarajevskom klubu City Pub, pod pokroviteljstvom Jack Daniel'sa, u ponedjeljak 18. augusta, koncert je održao popularni crnogorski muzičar Rambo Amadeus i izvodeći svoje poznate hitove priredio odličnu zabavu za sve posjetitelje.

Pored Ramba i njegovog benda za dobru atmosferu bile su zadužene i atraktivne hostese Jack Daniel’sa, koje tokom festivalskih noći šetaju gradom i donose pozitivnu energiju i dobru zabavu gdje god da se pojave.

S obzirom kako je Jack Daniel’s ponosni srebrni sponsor i ovogodišnjeg, jubilarnog 20. Sarajevo Film Festivala, poznati američki whiskey prisutan je na svim festivalskim eventima, ali i brojnim propratnim zabavnim dešavanjima.

Jack Daniel je davne 1866. godine registrirao destileriju koja je danas najstarija registrovana destilerija u SAD-u i jedan od spomenika američke historije i kulture, a whiskey koji nosi njegovo ime je tokom proteklih 148 godina postao najprodavaniji whiskey na svijetu.

Jack Daniel's, koji je jedan od sinonima za kvalitetan provod, poziva vas da i ove godine uživate u odličnoj festivalskoj atmosferi uz jedinstvenu kombinaciju filmova, muzike i najboljeg whiskeyja na svijetu!