Muzika
0

Odjeća sa potpisom Pharrella

Klix.ba
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Genijalni zvuci koje u zadnjih par godina Pharrell Williams i N.E.R.D. plasiraju na svjetsko tržište i koji su mnoge prosječne pjesme učinili pravim hitovima su izgleda bili samo jedna od stvari za koje je on zainteresovan i talentovan.

U četvrtak Pharrell je objavio da počinje intenzivnu saradnju sa Reebokom, tako što će pokrenuti dvije nove dizajnerske linije. Radi se o liniji muške i ženske obuće nazvanoj Ice Cream, te o kolekciji muške odjeće po imenu Billionaire Boys Club.

Pharrell je izjavio za ovu priliku: “Oduvijek sam želio raditi nešto pored muzike, a sada ću biti u prilici da istražim svijet mode tako što ću na svoj način dizajnirati odjeću i obuću.”

Obje dizajnerske linije će zvaničnu prezentaciju imati idućeg ljeta, te će u samom početku u ponudi biti oko šest artikala, a koji će se moći nabaviti samo u vrhunskim buticima i ekskluzivnim prodavnicama Reeboka.

Billionaire Boys Club majice su već imale svoj nastup u javnosti, a možete ih još uvijek vidjeti ako pažljivije pogledate spot za pjesmu “Frontin'” koja je još uvijek veoma popularna na muzičkim tv stanicama.

Todd Krinsky, podpredsjednik Reebok's RbK odjela je rekao: “Pharrell je pravi odraz nove mlade kulture koja naglašeno miješa hip-hop stil sa određenim uličnim ili rock stilom. To se najbolje može vidjeti po njegovom radu, jer jednog dana on producira za ljude kao što je Jay-Z, a drugi dan radi sa grupama kao što je to No Doubt. On se obraća mladoj kulturi na najbolji način za ovu generaciju.”