Muzika
0

"Od trnja do zvijezda" novi singl Tonyja Cetinskog

Klix.ba
Jedna od najvećih muzičkih regionalnih zvijezda Tony Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrijeme priprema mnoga iznenađenja.

Jedno od njih je i novi singl naziva "Od trnja do zvijezda", koji od danas i službeno plovi regionalnim radijskim eterom.

Kao i na prethodnom singlu "Vjera nevjera", tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje glazbe i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Tony i Miro potpisali produkciju.

Sam Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv "Od trnja do zvijezda".

"Osjećam da će ljudi prihvatiti ovu pjesmu i da će je pjevušiti dok se voze u autu, kuhaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje. Trnoviti put je nešto što je dobro, ali pod uvjetom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pjesma govori", rekao je Tony.

Osim što je predstavio novu pjesmu Tony je u posljednjim pripremama za veliku koncertnu turneju koja kreće 5. marta u beogradskoj Kombank Areni, a 72 sata kasnije sve se nastavlja u zagrebačkoj Areni 8. marta, na Dan žena.