Muzika
6

Od ponedjeljka prodaja ulaznica za veliki koncert Dine Merlina na Koševu

Klix.ba
Prodaja ulaznica za veliki koncert Dine Merlina, koji će se održati 25. jula 2015. godine u Sarajevu na stadionu Koševo, počinje u ponedjeljak, 27. aprila 2015. u 10 sati.

Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album "Hotel Nacional" obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.

Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine umjetnik održati u Bosni i Hercegovini, saopćio je njegov tim.

Organizator koncerta, Magaza d.o.o. u saradnji sa agencijom Kupikartu.ba će u narednim danima objaviti listu ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regionu na kojima će se moći kupiti ulaznice.

Osim na ovlaštenim prodajnim mjestima bit će omogućena i online kupovina e-karte na www.kupikartu.ba, te putem webshopa na web stranicama www.magaza.com.ba i www.dinomerlin.com putem kojih će biti omogućena i dostava na kućnu adresu diljem svijeta.

Novost je da pri kupovini ulaznica za zapadnu tribinu postoji mogućnost izbora sjedišta.

Organizator ističe da će sve ulaznice biti obilježene jedinstvenim bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion. Stoga, organizator ne preuzima odgovornost za ulaznice kupljene na bilo koji drugi način osim putem ovlaštenih prodajnih mjesta i gore navedenih web stranica.

Za sve dodatne informacije pratite službenu web stranicu www.dinomerlin.com kao i Facebook stranicu.