Muzika
0

Od danas prodaja karata za "Heineken Music Stage"

Sarajevo-x.com
Od 17. do 25. avgusta u Centru za djecu i mlade na Grbavici održat će se niz odličnih koncerata u okviru "Heineken Music Stagea", a koje organizuju Fondacija "Ask Sarajevo" i kompanija za odnose s javnošću i oglašavanje "Linden". Od srijede, 15.08. počinje prodaja karata za koncert grupe "Kosheen".

Ulaznice za sve ostale događaje moći će se kupiti na dan događaja, od 20 sati, kada se otvara blagajna "Heineken Music Stagea".

Od 17. do 25. avgusta u Centru za djecu i mlade na Grbavici nastupit će:

"Flamingosi" (17. avgust), "Laibach" (18. avgust), "Mostar Sevdah Reunion" (19. avgust), "Hladno pivo" (20. avgust), "Boban Marković Orchestra" (21. avgust), "Skroz" i "Dubioza kolektiv" (22. avgust), "Kosheen" (23. avgust), "Jinx" (24. avgust)

"Fiasco" i "Kultur Shock" (25. avgust).

U prodaju će za svaki od koncerata biti pušteno po 200 ulaznica, a od 15. avgusta na blagajni Centra za djecu i mlade na Grbavici moći će se kupiti karte za koncert britanske grupe "Kosheen" po cijeni od 40 KM.

Ulaznice za sve ostale događaje moći će se kupiti na dan događaja, od 20 sati, kada se otvara blagajna "Heineken Music Stagea".

Za koncerte "Flamingosa", "Laibacha", "Boban Marković Orchestra", "Jinxa" i grupa "Fiasco" i "Kultur Shock" cijena pojedinačne ulaznice je 20 KM.

Karte za koncert grupe "Hladno pivo" koštat će 15 KM, dok će se ulaznice za nastup grupa "Skroz" i "Dubioza kolektiv" prodavati po cijeni od 10 KM.