Dođite u Zetru
0

Od 1. novembra rezervacije karata za Tonyjev koncert

Sarajevo-x.com
Koncert jednog od najpopularnijih pjevača regiona, Tonyja Cetinskog, bit će održan 4. decembra u Olimpijskoj dvorani Zetra – J. A. Samaranch, a već od 1. novembra moći ćete rezervisati ulaznice za ovaj muzički spektakl.

Rezervacije će se vršiti slanjem SMS poruke na broj 063 888 05, a bit će moguća samo za korisnike Eroneta. Oni će tako imati jedinstvenu priliku da dođu do ulaznica po promotivnoj cijeni od 15 KM, dok će u slobodnoj prodaji karte koštati 20 KM. Dodatne informacije o postupku same rezervacije će biti naknadno objavljene.

Svi ostali obožavatelji Cetinskog karte za ovaj koncert moći će kupiti u slobodnoj prodaji koja počinje 8. novembra.

Kakav interes publike vlada za ovaj muzički spektakl govori činjenica da je organizator, agencija Art Zone, odlučio premjestiti održavanje koncerta iz sarajevske Skenderije u Olimpijsku dvoranu Zetra. Po svemu sudeći, koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu bit će noć za pamćenje.

Tony Cetinski jedna je od najvećih muzičkih zvijezda regiona. Naklonost publike stekao je izvrsnim vokalnim sposobnostima, ali i nevjerovatnom energijom koja publici na njegovim nastupima pruža nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o Tonyjevom koncertu u bosanskohercegovačkoj prijestolnici mogu se naći na internet stranici www.tonyusarajevu.ba.