{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"

Sponzorirani članak
15.2.2016. u 16:15
0
15
OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"
0
OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"
U subotu je bilo veoma zanimljivo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", posebno kada je na scenu izašao kandidat Vlastimir Janković, a članica žirija Marija Šerifović riješila da progovori.
Vlastimir Janković je učesnik Zvezde Granda koji je bez sumnje obilježio prošlu subotu i muzičko takmičenje Zvezde Granda koje se emituju na OBN TV. Vlastimir je pokušao da sebi na bizaran način obezbjedi prolaz u dalje takmičenje. Naime, Marija Šerifović je otkrila da joj je Janković dan pred snimanje pisao na Facebook-u te joj je otkrio koje će pjesme pjevati i zamolio je da bude na njegovoj strani, a da će joj se on za to odužiti što inače nije dozvoljeno.



"Vidim pisao si mi na Fejsu. Marija sutra nastupam pjevam pjesmu 'Otac' od Bekija i 'Nismo više tako mladi. Budi na mojoj strani koliko je moguće, biće načina da se odužim" - pročitala je Marija poruku.
Momku nije bilo svejedno, ali su ostali članovi žirija rekli da se lijepo dosjetio i da je snalažljiv.
"Ja se samo borim za sebe" - rekao je on stidljivo, a onda je usljedilo pitanje "Kako bi se on to odužio Mariji".

Naime, žiri ovog takmičenja ne zna kandidate, kako izgledaju, njihova imena i prezimena kako bi glasanje bilo regularno. Kada je Vlastimir otpjevao pjesme, Marija je pročitala poruku koja je iznenadila cio žiri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: