{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"

15.2.2016. u 16:15
0
15
OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"
0
OBN TV: Marija Šerifović izblamirala kandidata "Zvezda Granda"
U subotu je bilo veoma zanimljivo u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", posebno kada je na scenu izašao kandidat Vlastimir Janković, a članica žirija Marija Šerifović riješila da progovori.
Vlastimir Janković je učesnik Zvezde Granda koji je bez sumnje obilježio prošlu subotu i muzičko takmičenje Zvezde Granda koje se emituju na OBN TV. Vlastimir je pokušao da sebi na bizaran način obezbjedi prolaz u dalje takmičenje. Naime, Marija Šerifović je otkrila da joj je Janković dan pred snimanje pisao na Facebook-u te joj je otkrio koje će pjesme pjevati i zamolio je da bude na njegovoj strani, a da će joj se on za to odužiti što inače nije dozvoljeno."Vidim pisao si mi na Fejsu. Marija sutra nastupam pjevam pjesmu 'Otac' od Bekija i 'Nismo više tako mladi. Budi na mojoj strani koliko je moguće, biće načina da se odužim" - pročitala je Marija poruku.
Momku nije bilo svejedno, ali su ostali članovi žirija rekli da se lijepo dosjetio i da je snalažljiv.
"Ja se samo borim za sebe" - rekao je on stidljivo, a onda je usljedilo pitanje "Kako bi se on to odužio Mariji".

Naime, žiri ovog takmičenja ne zna kandidate, kako izgledaju, njihova imena i prezimena kako bi glasanje bilo regularno. Kada je Vlastimir otpjevao pjesme, Marija je pročitala poruku koja je iznenadila cio žiri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: