{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Objavljenje nominacije za Porin

F
7.4.2010. u 15:43
0
0
Objavljenje nominacije za Porin
0
Objavljenje nominacije za Porin
Porin
Nominacije za ovogodišnju hrvatsku diskografsku nagradu Porin, koja će se dodijeliti 15. maja u Biogradu, odnosno, za kategorije klasike i jazza, 8. maja u Šibeniku, objavljene su danas u zagrebačkom Muzeju savremene umjetnosti, u 49 kategorija.
Za album godine nominirani su grupa Nola, Neno Belan&Fiumens i Josipa Lisac, a Nola i Josipa Lisac imaju i nominacije za pjesmu godine, za "Iznad oblaka", odnosno "Živim po svome", uz Tamaru Obrovac i njenu pjesmu "Neću više jazz kantati.

Najbolji album zabavne muzike birat će se između albuma Tedija Spalata, Kemala Montena i Meri Cetinić, pop muzike između Tonija Cetinskog, Natali Dizdar, Marka Tolje i Josipe Lisac, rock glazbe između grupe Urban&4, Nole i Nene Belana&Fiumensa, a alternativne između grupa Kawasaki 3P, Valungari i Let 3.

U kategoriji ženske vokalne izvedbe su Gabi Novak (za skladbu "Sve što znaš o meni"), Josipa Lisac ("Živim po svome") i Natali Dizdar ("Stranac"). Za najbolju mušku vokalnu izvedbu natjecat će se Jacques Houdek ("Dužna si"), Marko Tolja ("Sama si i ti") i Tedi Spalato ("Vridilo se rodit").

U kategoriji za novog izvođača nominirani su Bojan Jambrošić, Martina Vrbos i Valungari.

"Porin" za najbolji video broj birat će se između Massima (za pjesmu "Bilo gdje"), TBF-a ("Data"), Nole ("Iznad oblaka") i Leta 3 ("Sam u vodi").

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: