Ljetni hit
255

Objavljena pjesma "Od ljeta do ljeta", duet Miligrama i Severine

Klix.ba
U sklopu Miligram 5 albuma, druga pjesma s Miligramovog Hit Tripa je duet sa Severinom "Od ljeta do ljeta". Muziku potpisuje Aleksandar Milić Mili, tekst Mili, Toni i Coby, dok su aranžman napravili Mili, Coby i Luxoni.

"Slušajući 'Od ljeta do ljeta' možemo uvijek osjetiti ljubav i energiju koja nas je nosila na svojim krilima i nosit će još dugo iz ljeta u ljeto. S kime podijeliti taj odsjaj valova i poruku ljubavi, nego sa Severinom čiji talent dolazi s mora, njena ljepota je obasjana suncem i osmjehom, kojem se godinama ljudi dive i vjeruju. Čim smo zajedno preslušali pjesmu sve se sklopilo, sve je postalo stvarno i pojavilo se more sa milionima osmjeha koji nas sve zovu da im se pridružimo. Sve je dalje išlo samo od sebe. Jako me raduje što smo i Miligram i Severina u prilici da sve to podijelimo s vama i zajedno krenemo još jednom ka suncu, moru, ljubavi i prijateljstvu", izjavio je Aleksandar Milić Mili.

"Jako sam sretna što ponovo sarađujem s Miligramom. Naše prijateljstvo je počelo pjesmom 'Lola', za koju me vežu lijepe uspomene s turneje 'Dobrodošao u klub', pogotovo step u izvedbi Anžea Škrubea, koji je nevjerojatan plesač. 'Od ljeta do ljeta' je nastavak tog veselja i Milijeve kompozitorske kreativnosti. Uživajte", poručila je Severina.