Nastupaj u Mostaru
0

Objavljena imena regionalnih zvijezda From Herz with Love festivala

I. S.
Bh. festival From Herz with Love otkrio je regionalne zvijezde koje predstavljaju svoj zvuk na trećem izdanju festivala.

Poznata su imena DJ-eva koji na najvišu pozornicu Hercegovine stižu iz Beograda, Splita, Banja Luke, Sarajeva i Mostara. Među njima, tu je legendarni Miro, predvodnik splitske klubske scene te osnivač kluba Judino drvo, iz Srbije stiže Nemax, osnivač i resident beogradskog kluba Kult, a iz BiH stižu Andrej Jelić, Luka Čikić, Bobi, Remi, Lubnya, Dario Suerte i Doel.

Pored regionalnih snaga, na Herz stižu i svjetske zvijezde u univerzumu elektronske glazbe, a upravo ove nedjelje saznajemo i ko su.

Podsjećamo da se ovogodišnje izdanje From Herz with Love festivala odvija petog i šestog jula na Fortici, a posjetitelje čeka sjajan zvuk i ples do jutarnjih zraka sunca s najljepšim pogledom na Mostar.

U prodaji se još uvijek nalazi mali broj limitiranih early festival tickets po cijeni od 30 KM koje možete osigurati kupnjom na entrio.ba, nakon čega u prodaju dolaze regular tickets. Za dnevni sadržaj vezan za festival pratite fromherzwithlove na oficijalnim Instagram i Facebook stranicama.