Tužan i odiše samoćom
0

Objavljen spot za Severininu pjesmu "Grad bez ljudi"

Sarajevo-x.com
Severina (Foto: Mare Milin)
(Foto: Mare Milin)
"Grad bez ljudi", Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, za koji su muziku i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović, doživio je svoju videopremijeru.

Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici www.facebook.com/severina, te stranici www.severina.tv, odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje. Popularna Seve najavljuje da će se na ovoj stranici naći najbolji spotovi njene karijere te brojna druga iznenađenja.

"Grad bez ljudi" je pjesma koja je na YouTubeu u samo tri sedmice preslušana rekordnih tri miliona puta.

"Severina i njena emocija okosnica su videospota u koji su se savršeno uklopile kreacije domaćih dizajnera. Juraj Zigman je specijalno za spot napravio predivnu haljinu za koju Severina misli da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim ove haljine, Severina u spotu nosi i kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža", saopćeno iz Severininog fan cluba.

Popularna hrvatska pjevačica je o spotu za SeveFanClub rekla da je "...tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kada shvatite da umire ljubav"