Najveća žurka u gradu
70

Novogodišnja repriza u Tuzli: Tijana Dapčević priredila odličnu zabavu i rasplesala sve generacije

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Prve januarske večeri na Trgu slobode u Tuzli upriličena je novogodišnja repriza, a odličnu zabavu napravila je poznata pjevačica Tijana Dapčević. Bila je to najveća žurka u gradu u kojoj su uživale sve generacije.

Tuzlanski Trg slobode i večeras je bio ispunjen brojnim građanima i posjetiteljima koji su odlučili prisustvovati repriznoj novogodišnjoj zabavi.

Za odličan muzički ambijent prije svega se pobrinuo DJ Yaha, koji je svojim elektronskim izvedbama atmosferu počeo lagano zagrijavati, a nakon njega na sceni su se pojavili članovi Vokalno-instrumentalnog sastava Retro.

Sat vremena prije ponoći na binu je izašla poznata regionalna pjevačica Tijana Dapčević koja je atmosferu dovela do usijanja. U prilično bogatom repertoaru našli su se hitovi ove Makedonke, a svojim energičnim nastupom rasplesala je sve generacije.

Osim u dobroj muzici, prisutni su imali priliku uživati i u pićima te delicijama koji su u novogodišnjem izdanju pripremljeni u drvenim kućicama, specijalno postavljenim na Trgu slobode u prazničnim danima.

Na kraju podsjetimo da je sinoć na Trgu slobode u Tuzli organiziran javni doček Nove godine, a više od deset hiljada posjetitelja u 2024. su uveli Bajaga i Instruktori. Priredili su za sve prisutne fenomenalan koncert o kojem će se zasigurno dugo pričati.